Najnovšie recenzie zo sekcie Údržba vody v jazierkach
Potrbujem dlhsi cas na vysledok
- Jarné očistenie jazierka s rybkami
Spokojnosť s jarným prečistenie jazierka s rybami.
- Rychla ucinost
- produkt používam už tretí rok a som s ním max.spokojný
- pri správnom dávkovaní udržiava čistú vodu a zdravé ryby
Vynikajúce.
Proste funguje
Proste funguje a hotovo
veľmi dobrý a kvalitný
- útlm rastu vláknitej riasy
- pekná čista voda
Produkt je výborný odporúčam ďalším zákazníkom
Oproti niektorým iným naozaj funguje, od kedy používam, nemám problémy s vodou, nepoužívam už nijaký iný prostriedok.
- Priehľadná, čistá voda bez rias, málo kalu, dlhotrvajúce pôsobenie baktérii.
Produkt bol otvorený prášok sa sypal von nebol tam plastový uzáver pod viečkom som veľmi sklamaný pretože ako dôchodca som vyhodil 90€ zbytočne veľmi ma to mrzí
- Nespravil to z vodou v jazierku nič ešte viec zakalilo.
Reakcia značky Home Pond
Dobrý deň, vopred ďakujeme za recenziu. Môžete nás kontaktovať na mail: [email protected] a napísať, aký nastal problém. Viditeľný nástup baktérií trvá viac ako týždeň. Dôležité je mať v jazierku filtráciu.
Ďakujeme Home Pond
- Je to opak čo píšu o produkte.
Reakcia značky Home Pond
Dobrý deň, vopred ďakujeme za recenziu. Môžete nás kontaktovať na mail: [email protected] a napísať, aký nastal problém. Brilliant Pond odstraňuje zákaly vždy ak je dodržané dávkovanie a podmienky uvedené na etikete. Ak sa voda nevyčistí, tak v sto percentách bola aplikovaná malá dávka, pretože je chybne určená veľkosť jazierka.
Ďakujeme Home Pond
- pridané do filtra
- Výrobok spĺňa všetko čo výrobca deklaroval. Používali sme ho iba 1x a zatiaľ spokojnosť. Uvidíme ďalej...
- Trochu stručný návod na použitie.
- Nevysava stale, ale v 30 s.intervaloch, medzitym vypusta vodu. Zdlhave, ale funguje.
Super, super a este raz super konečne niečo čo funguje na 100%
Zobrazujem 401 - 420 zo 476 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...24 Ďalšie »